Burgemeester strooit Chiro zand in de ogen.

Op 22 september 2021, over deze onderwerpen: Jeugd & Sport

Eind oktober wordt er op provinciaal niveau beslist of de bouwvergunning voor nieuwe Chiro lokalen aan de Tuinlei kan goedgekeurd worden.
Nu al doet het de ronde dat N-VA de Chiro zou dwarsbomen. De deputatie baseert zich echter op de wetgeving ruimtelijke ordening en adviezen van de Vlaamse Overheid. Dat deze ongunstig zijn, werd reeds lang geleden aan het gemeentebestuur officieel gemeld. Heel jammer dat het zwarte pietspel gespeeld wordt, net met de jeugd als inzet.

Het gemeentebestuur legt adviezen naast zich neer

N-VA Schelle zoekt samen met de Chiro en de inwoners naar een alternatief, maar is helaas niet aan zet om dit zelf te beslissen. Wij zijn ook niet van plan om de brokken te lijmen die brokkenpiloot Mennes hier moedwillig en met oog op andere projecten zoals de verhuis van de technische dienst naar de Tuinlei heeft veroorzaakt.
Misschien beter dat de bouwwoede van de burgemeester stopt, zodat het huidige speelveld zeker tijdelijk nog ter beschikking van de Chiro kan blijven en dit tot er een definitieve oplossing uit de bus komt.
Laat ons hopen dat er alsnog een oplossing uit de bus komt, want hiervan is enkel de jeugd de dupe

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is