Kris Huyck en Cinda Verbraeken versterken het bestuur van N-VA Schelle

Op 23 december 2020, over deze onderwerpen: Bestuur

Eind 2020 verwelkomde N-VA Schelle twee nieuwe bestuursleden, Cinda Verbraeken en Kris Huyck. Cinda (32) is een verzorgster in Schelle en mama van drie jonge kindjes. Kris (44), vader van twee tienerdochters, was jarenlang zelfstandige maar werkt nu bij een internationaal multidisciplinair engineeringskantoor. Beide zijn volop gemotiveerd om met N-VA, Schelle sterker en bruisender te maken.

“Ik ben geboren en getogen in Schelle, en woon al 13 jaar samen met mijn vriend. Schelle is een zeer mooie gemeente maar heeft nog zijn minpuntjes. Ik zou graag willen dat de gemeente meer bruist door de uitbouw van een sterkere Schelse middenstand. Verder ben ik ook zeer geïnteresseerd in duurzame recyclage en een beter afvalbeleid. Als jonge mama wil ik mij ook inzetten voor extra ontspanningsmogelijkheden voor jongeren in Schelle.” Zegt Cinda.

 “Ik wil graag mijn steentje proberen bij te dragen om het ‘grijze’ Schelle om te toveren naar een bruisende gemeente. Ik wil meewerken aan een Sterk Schelle, waar open communicatie met de burger centraal staat. Verder ben ik als Schellenaar zeer fier over de groene rand langs de Rupel en de Vliet. Samen als team gaan we verder bouwen aan een Schelle dat centraal staat in onze Rupelstreek. ” verduidelijkt Kris.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is