Verkiezingsnieuws - Kris Huyck wordt lijsttrekker

Op 30 juni 2024, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2024

Kris Huyck is een rasechte Schellenaar, gehuwd en vader van twee dochters. Beroepsmatig is hij zelfstandig projectmanager. Eind 2020 zette hij de stap naar de lokale politiek.

Sterk team

“Met enige fierheid mag ik als voorzitter aankondigen dat ikzelf lijsttrekker zal zijn. Allemaal spannend wat mij betreft, maar ik ga dat natuurlijk niet alleen doen”, zegt hij.

“Verkiezingen win je niet alleen, maar als team en daarom hebben we in de voorbije periode heel hard gewerkt om een sterk team samen te stellen. Naast onze huidige gemeenteraadsleden Chantal Jacobs, Danny Schoonderwoert, Elke Bogaerts, Koen Vaerten en Rita Jacobs zijn er ook enkele nieuwe, jonge mensen bij onder wie Luna Boumans en Nick Dewitte. Zo behaalde Luna Boumans tijdens de federale verkiezingen bijna 7.000 voorkeurstemmen, een fantastisch resultaat toch”, vervolgt Kris.

“De volledige lijst maken we later bekend, maar ik kan al wel vertellen dat de lijst al unaniem is goedgekeurd door alle leden van N-VA Schelle. We vinden deze betrokkenheid zeer belangrijk om een stem te zijn voor de mensen van Schelle.”

Mijn ambities

“Ik wil graag mijn steentje bijdragen om het ‘grijze’ Schelle om te toveren tot een bruisende gemeente”, verkondigt Kris Huyck. “Ik wil meewerken aan een sterk Schelle, waar open communicatie met de burger en burgerparticipatie centraal staan. Met thema’s als intergemeentelijke samenwerking, jeugd en ruimtelijke ordening die me na aan het hart liggen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is